пʼятниця, 17 лютого 2017 05:30

Старі меблі продала за 40 тисяч гривень

— У колишнього чоловіка відсудила будинок на 200 "квадратів". Там колись жили його батьки. Помешкання було заставлене старими трюмо, сервантами, диванами, кріслами, стільцями. Вирішила все розпродати й купити нові меблі, — каже полтавка 35-річна Марія Твороженко.

— Нарахувала 50 одиниць. Клієнтів шукала через соцмережі, сайти безкоштовних оголошень. Стільці оцінила в 50 гривень, трюмо — 500. За сервант просила тисячу. Першим подзвонив власник кафе з Дніпра. Купив 10 стільців для свого закладу. Потім подружжя із Запоріжжя приїхало двома вантажівками. Придбали дві шафи — для посуду й одягу, крісло, диван. Планують обставити хату в батьків чоловіка. Для себе взяли кухонний гарнітур. На ньому заробила найбільше — 5000 гривень. Він із сосни. Такі зараз коштують дорого. Весь товар розійшовся за два місяці. На старих меблях заробила 40 тисяч гривень. Купила собі сучасніші, теж за оголошеннями. Вистачило на стінку, кухонний диван, дві шафи-купе з дзеркалами, стіл і шість стільців.

Зараз ви читаєте новину «Старі меблі продала за 40 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути