пʼятниця, 16 вересня 2016 09:10

Кому в банку видадуть кредит готівкою?

 

"Мамі терміново потрібна була складна операція. І дорогий ­імплантат. Це 40 тисяч гривень. Якби втратили хоч день, її паралізувало б. Не було часу шукати гроші у друзів чи збирати ­документи. Слава Богу, кредит узяли швидко. Все обійшлося".

Катерина, 42 роки, вчитель

Сумлінним українцям із невеликим постійним доходом банки дають позики охоче. За статистикою ­банку ПУМБ, найчастіше клієнти хочуть узяти в кредит 10 тис. грн. Цілі різні — ремонт, купівля меблів, організація весілля, оплата за навчання. Терміново можуть знадобитися гроші на лікування. Тут теж банк підставить плече.

Які документи потрібні?

Обов'язково слід принести паспорт громадянина України та ІПН-код. Довідка про доходи — доречна. Умови для клієнта, який її надав, можуть бути вигідніші. А сума кредиту вища — до 200 тисяч гривень. Адже позичальник підтвердив свій дохід. І банк менше ризикує, коли позичає гроші. Якщо брати довідку з роботи немає часу, тоді банк може оформити ­позику до 50 тисяч гривень з паспортом та ідентифікаційним ­кодом.

На який термін дають кредит?

У першу чергу клієнт має визначитися, скільки грошей він зможе гарантовано сплачувати щомісяця. Цей платіж повинен бути комфортний для сімейного бюджету. Після цього в банку розрахують, на який термін можна оформити кредит із таким щомісячним платежем. А якщо з'явиться можливість повернути позику раніше, то в ПУМБ, наприклад, погасити кредит достроково можна без штрафів і додаткових комісій.

Скільки часу оформляють кредит?

Усього годину. Стільки часу, як правило, минає в банку ПУМБ від початку заповнення заявки у відділенні до моменту, коли гроші вже у клієнта.

Швидкий кредит готівкою можна оформити у будь-якому працю­ючому відділенні ПУМБ у всіх ­областях країни або ж заповнити заявку на сайті банку pumb.ua. Щоб дізнатися більше, подзво­ніть до банку за номером 0 800 300 802 безкоштовно з будь-яких телефонів у межах України.

Зараз ви читаєте новину «Кому в банку видадуть кредит готівкою?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути