неділя, 01 січня 2017 16:59

ТОП -5 одружень 2016 року
5

2016 рік був багатий на одруження. Gazeta.ua нагадує п'ятірку найромантичніших.

22 травня одружився український нардеп і герой Майдану Михайло Гаврилюк. 36-річний депутат взяв шлюб із студенткою 22-річною Яриною. Весілля відсвяткували у рідному місті нареченої Коломиї. Познайомилася пара під час Революції Гідності. 26 жовтня Ярина народила доньку. До хрестин її ім'я не розголошують. Цей шлюб став для нардепа третім. Від першої дружини у Гаврилюка є син Максим, 14 років. Хлопець живе з матір'ю в Івано-Франківську. Із другою дружиною Оксаною Новіковою розійшовся 2013-го. Вона родом із Кіровоградщини.

 

Волонтер-медик 21-річна Яна Зінкевич із Дніпра 27 травня вийшла заміж за добровольця Максима Корабльова, 27 років. 31 жовтня народила доньку Богдану. Познайомилася пара на фронті. Закохалися з першого погляду. Відтоді не розлучалися. Торік у грудні закохані потрапили в автокатастрофу поблизу Дніпра. Автівка "Госпітальєрів", за кермом якої була Яна Зінкевич, на слизькому асфальті злетіла з траси й кілька разів перевернулася. Жінка вилетіла з машини. Після аварії пересувається в інвалідному візку. Має ушкоджений хребет. Після реабілітації в Ізраїлі почала ходити, спираючись на ходуни. Лікарі казали, що ніколи не зможу мати дітей. Донька народилася абсолютно здоровою.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 найромантичніших весіль атовців 2016 року

28 червня 35-річна Ольга Горбачова вдруге вийшла заміж за свого колишнього чоловіка продюсера Юрія Нікітіна, 48 років. Пара познайомилася 1998-го. Побралися 2007-го, через два роки після народження доньки Поліни. Невдовзі розлучилися, бо у продюсера з'явилася інша жінка. 2011-го колишнє подружжя знову почало зустрічатися. За два роки Нікітін зробив Ользі повторну пропозицію. Планували одружитися 2014-го, але весілля відклали через події у країні. Тоді ж у них народилася друга донька — Серафима. Весілля в етнічному стилі гуляли в замку.

 

15 жовтня мер міста Глухова на Сумщині 62-річний Мішель Терещенко побрався з киянкою Оленою Єскіною, 38 років. Після весілля Олена проживає в Києві, Мішель Петрович - у Глухові. Для Олени цей шлюб став перший. Мішель Петрович раніше мав дружину у Франції. Його донька Ізабель - художниця, молодший син Дмитро - інженер газового обладнання. Старший Крістофер працює фінансовим аналітиком нерухомості.

 

Популярна українська телеведуча і ресторатор 38-річна Даша Малахова вийшла заміж утретє. Чоловіком знаменитості став майстер спорту з важкої атлетики 28-річний Сергій Сулима. Пара одружилася у Львові 3 грудня.До цього зустрічалися понад 2 роки. Заради стосунків із Сергієм Даша покинула свого другого чоловіка Чабу Бакоша, з яким прожила у шлюбі 10 років і народила двох синів — Матяша і Олівера.

 
Народний депутат Ігор Мосійчук з молодою дружиною Владленою Новий Рік зустріне вдома.
Зараз ви читаєте новину «ТОП -5 одружень 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути