середа, 05 жовтня 2016 22:42

Переселенка вийшла заміж за довічника і вже чекає дитину
3

26-річна Ольга Фурман із Луганщини вийшла заміж за довічно засудженого 41-річного Андрія Тюрюкова із Вінниччини, пише "20 хвилин".

Жінка у лютому 2016 року приїхала з донькою-інвалідом у село Яруга Могилів-Подільського району Вінниччини з окупованої Брянки на Луганщині. Її прихистила колишня донеччанка, син якої відбуває довічне покарання за вбивство. Саме за Андрія Тюрюкова Ольга вийшла заміж.

Весільний обряд відбувся у вінницькій в'язниці, їх розписала працівниця РАЦСу. Наречений був у костюмі сірого кольору і світлій сорочці, наречена - у червоній сукні, низ якої розшито синіми квітами. У руках - троянди червоного кольору.

Про своє одруження розповідають по-різному. Ольга відповіла стримано, що знала Андрія раніше. Розповісти, чому вирішила вийти заміж за людину, ув'язнену на довічний термін, не захотіла. Сказала, це її особиста справа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя прожило у розлуці понад 30 років

Андрій не стримував емоцій у розповідях про дружину.

"Ольга погодилася вийти за мене заміж, бо відчула, що я по-справжньому піклуюся про неї. Колишній її чоловік знущався над нею, бив, принижував. Їй ледве вдалося розірвати з ним стосунки. Моя мама, Наталія Іванівна, прийняла Ольгу, як рідну дитину. Мама проживає в селі, у невеликій хаті на дві кімнати. Крім неї і чоловіка, нині ще живе внук. Тіснувато всім, але радує, що Ольга з дитиною під опікою і не на вулиці. Коли Ольга стала жити в мами, тоді ми більше познайомилися. Листувалися, вона приїжджала на побачення. Перед тим, як запропонувати їй вийти за мене, сказав, щоб добре подумала. Бо ж у мене довічний термін. Не знав, яку дасть відповідь. Вона погодилася і то був найщасливіший день для мене", - розповів Андрій.

Побачення у довічників не часті. Один раз на 3 місяці дозволена зустріч на три доби. І кожен місяць – на 4 години. Побачення відбуваються у кімнаті для відвідувачів.

"Моя дружина уже чекає дитину. У неї вже є своя дочка, 6-річна Крістіна. Їй потрібна операція, бо через хворобу не може навчатися у школі. Тепер буде у нас і спільна дитина. Ще більше маю піклуватися про них. Жаль тільки, що робити це в моїх умовах не просто", - поділився чоловік..

Нагадаємо, боєць розформованого батальйону МВС "Торнадо" Анатолій Пламадяла розписався з медиком-волонтером Оленою Швидкою у Лук'янівському СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «Переселенка вийшла заміж за довічника і вже чекає дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути