субота, 22 жовтня 2016 22:00

Молодята святкували весілля двічі
6

Фото: з сімейного архіву молодят

20 жовтня у Романовому Селі Збаразького району на Тернопільщині у церкві Святої Покрови обвінчалися 24-річна Настя та 28-річний Юрій Самойленки. Опісля - запросили гостей до ресторану. Весілля святкували удруге. Перше було 21 червня, коли пара розписалася у РАЦСі.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла наречена.

"Перше весілля було у національному стилі. Собі придбали вишиванки, і так одяглися наші гості. Зібралися малим колом, тільки рідні і найближчі родичі. Тепер на вінчання все ж одягла білу традиційну сукню. Спочатку не думала про пишну, хотіла пошити пряму. Оскільки не було часу їздити на примірки — купила ту, яка сподобалася", - розповідає Настя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтерка вийшла заміж за героя АТО

Разом із чоловіком служили у полку особливого призначення "Київ". Познайомилися влітку 2014 року під час ротації у селі Старе під Києвом. Стали парою, коли зустрілися у місті Щастя на Луганщині.

"Дехто із побратимів думав, що наші стосунки ненадовго. Що у мирному житті любов згасне. Та вона стала ще міцнішою", - додає дівчина.

Свій медовий місяць пара проведе у карпатському селі Микуличин.

Бійця 53-ї окремої мото-піхотної бригади Володимира Бадуліна із позивним Балу відпустили із передової одружитися. Взяв шлюб із Аліною Бобко.

Зараз ви читаєте новину «Молодята святкували весілля двічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути