четвер, 13 жовтня 2016 11:45

Бійця відпустили з передової одружитися

Бійця відпустили з передової одружитися

Бійця 53-ї окремої мото-піхотної бригади Володимира Бадуліна із позивним Балу відпустили із передової одружитися. У вересні у Полтаві взяв шлюб із Аліною Бобко, пише misto-tv.poltava.ua.

Військові кажуть: на війні кохання, а тим більше таке, що продовжується одруженням, - велика рідкість. Їхні позиції - під Горлівкою, де щодень гаряче. Свою тепер уже дружину Аліну Володимир знає давно, проте по-справжньому закохалися, коли хлопця відправили на війну.

"Я таких добрих людей, напевно, ще ніколи не зустрічала. Це мені в ньому найбільше сподобалося. Таких людей дуже мало. Потрібно їх тримати біля себе, берегти, любити", -каже Аліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 99 пар відсвяткували золоте весілля

Керівництво бригади зробило сюрприз молодятам, і відпустило військових побратимів Володимира на весілля. Чоловік - сирота, тому для нього це було дуже важливо.

Після офіційної церемонії розпису, молодята запросили усіх гостей до ресторану. За кілька днів Володимир знову повернувся на передову.

Зараз ви читаєте новину «Бійця відпустили з передової одружитися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути