середа, 23 листопада 2016 09:04

Євромайданівці побралися у річницю революції

Євромайданівці побралися у річницю революції

Уляна Осовська та Денис Страшний одружилися напередодні річниці Революції гідності. Обоє були активними учасниками революційних подій. Познайомилися в лікарні, після того, як хлопець отримав кульове поранення в ногу.

Про це повідомляє zik.ua.

Уляна вже після першої пролитої крові допомагала медикам рятувати поранених. Поки дівчина працювала у мобільних лікарнях, ще незнайомий їй Денис фільмував дії беркутівців, щоб зібрати якомога більше доказів злочинних дій спецпризначенців. Саме під час зйомок розстрілу Небесної сотні хлопець і отримав поранення в ногу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодята святкували весілля двічі

Із своєю майбутньою дружиною Денис познайомився вже у лікарні – Уляна відправляла поранених майданівців на реабілітацію до Європи. Уже з лікування, куди дівчина супроводжувала хлопця, вони повернулися закоханою парою.

20-річна Дарія Величко з Хотинщини та 22-річний Роман Сойма із Закарпаття одружилися у старовинній Хотинській фортеці у Чернівецькій області. Обоє контрактники, служать у 8 окремій гірсько-штурмовій бригаді.

Зараз ви читаєте новину «Євромайданівці побралися у річницю революції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути