понеділок, 10 жовтня 2016 09:38

Як вибрати весільний букет восени
5

Букет нареченої - один із самих основних і незамінних атрибутів весілля. Враховуючи теперішню різноманітність і доступність як до самих квітам так і різновидів стилю і форми - потрібно пам'ятати, що він повинен бути гармонійним, як з образом нареченої , так і зі стилем весілля.

"Букет треба підбирати в одній гамі з кольором весілля, - розповідає дизайнер Олена Ільїна. Флорист повинен враховувати статуру і характер нареченої - це теж важливо. Струнким нареченим більше до лиця каскадні букети - вони підкреслять образ. Мініатюрним і невисоким — міні-букети. Якщо букет буде круглим, наречені буть здаватися ще меншими і це буде виглядати непропорційно".

Треба памятати про вагу букету. Не треба туди додавати зайвих квітів. Букет доведеться носити 3-4 години і вже під кінець він буде здаватися важким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-10 порад, аби весілля не зіпсувала негода

"На власному досвіді зауважу за самі квіти. Навіть якщо вам фінанси дозволяють зробити у такий важливий день букет в "люксі" - не поспішайте замовляти екзотичні квіти. На моїй практиці був випадок, коли квіти усіма так зараз улюбленої піоновідної троянди просто за пару годин після складання букета втратили свій колір і свіжість. Ніякої провини флориста тут немає, зате після такого вам гарантовано поганий настрій, а салону погана репутація", - додала флорист.

Вона радить робити букети нареченої зі звичайних троянд. Екзоти у весільному букеті краще використовувати в невеликій кількості.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати весільний букет восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути