четвер, 18 серпня 2016 23:16

20-річна студентка крутить роман із 60-річним бойфрендом
7

20-річна Леа Сенібальді із міста Нешвілл штат Теннессі, США, зустріла 60-річного Ресса ще 3 роки тому, коли він грав у групі з її батьком. Протягом року вони спілкувалися в Фейсбуці, поки не дізналися батьки дівчини. Парі довелося на рік припинити усілякі контакти. Проте коли зустрілися знову, Леа зрозуміла, що це справжня любов. Тепер закохані планують побратися і кажуть, що їм байдуже до різниці у віці, пише dailymail.co.uk.

"Ми помічаємо на собі безліч неоднозначних поглядів, але ніколи не ображаємося. Зазвичай ми навіть намагаємося підігравати людям. Наприклад, якщо ми бачимо, що на нас відверто дивляться, ми можемо спеціально поцілуватися, щоб завести перехожих. Коли ми зустрілися перший раз і подивилися один на одного, я, сама не знаю чому, підбігла до Ресса і обняла його. Я відчувала, що роблю правильно. Після того як мої батьки дізналися, що ми з Рессом переписуємося в інтернеті, вони заборонили мені спілкуватися з ним, оскільки вважали, що він просто намагається спокусити і використати мене", - згадує дівчина.

Дівчина зрозуміла, що вони із коханим створені одне для одного.

"Мої батьки все ще не приймають Ресса як мого хлопця, але я сподіваюся, що вони змінять свою позицію, оскільки у них теж серйозна різниця у віці — 27 років", — розповіла Леа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паралізована наречена у день весілля встала з інвалідного візка

60-річний Ресс — продавець побутової техніки. Він на 9 років старший від матері Леа, але на 18 років молодший за її батька.

"Ми мали серйозний опір із боку наших сімей. Батьки Леа пробували застосувати всі можливі методи, щоб залякати її", — говорить він.

Батьки Леа хвилюються, що донька зовсім молодою може залишитися самотньою. Проте Леа не турбує, що може стати вдовою найближчим часом.

"Усі стосунки колись закінчуються —через розлучення або або чиюсь смерті. Але, якщо про це думати постійно, можна пропустити безліч дуже красивих речей, які з'являються прямо у тебе перед очима. Я думаю, що старші жінки заздрять мені, бо у мене дуже привабливий бойфренд", — вважає Леа.

"Ми навіть не розглядаємо варіант, що не будемо разом. Нам просто потрібно набратися терпіння", — додає Прес.

Зараз ви читаєте новину «20-річна студентка крутить роман із 60-річним бойфрендом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути