Ексклюзиви
неділя, 12 лютого 2017 10:11

106-річна жінка вийшла заміж за 66-річного чоловіка
6

Фото: dailymail.co.uk

У одному з будинків пристарілих Бразилії одружилися 106-річна Вальдеміра Родрігес де Олівейра і її коханий, Апаресідо Діас Джейкоб. Чоловікові тільки 66 років.

Про це пише Daily Mail .

Вальдеміра і Апаресідо познайомилися три роки тому у будинку для літніх людей на південному сході Бразилії, де доживають віку під опікою лікарів. Відразу сподобалися одне одному, незважаючи на різницю у віці. Досі Валда і Жако ніколи не були одружені, дітей ні в кого із них немає.

"Я закохана у нього. Він мені дуже подобається. Якщо він помре, я теж помру", - каже Валда.

"Я закохався у Валду з того моменту я побачив її. Я знаю , що вона трохи старша за мене, але це не має значення , тому що вона робить мене дуже щасливим", - сказав Апаресідо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 86-річна наречена приголомшила гостей весільною сукнею

Якось до будинку для літніх людей навідалися волонтери Project of Dreams, що здійснюють мрії стареньких. І коли вони розпитали про найбільші бажання Валду і Жако, виявилося, що вони мріють одружитися і жити разом у маленькому будиночку. На жаль, їхній стан здоров'я не дозволяє здійснити таку мрію - обоє потребують нагляду лікарів. Тож для закоханих вирішили влаштувати пишні заручини: із святковою сукнею для нареченої, великим тортом та музикантами.

Привітати Валду та Жако із урочистим виголошенням обітниць кохання прийшли понад 150 чоловік. Пара обмінялася обручками і скріпила клятви поцілунком.

Тепер це весілля претендує на запис у Книзі рекордів Гіннеса: загальний вік молодят — 172 роки.

80-річні Ганна Степанівна та Григорій Миколайович одружилися у Романківецькому будинку для літніх людей, що у Сокирянському районі Чернівецької області.

Зараз ви читаєте новину «106-річна жінка вийшла заміж за 66-річного чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути