середа, 26 жовтня 2016 02:11

80-річна пара одружилася у будинку для літніх людей
9

Фото: nordbess-news.cv.ua

80-річні Ганна Степанівна та Григорій Миколайович одружилися у Романківецькому будинку для літніх людей, що у Сокирянському районі Чернівецької області.

Про це повідомляє "Північно-бессарабський портал".

"Ганна Степанівна родом із Сокирян. Після смерті чоловіка, із яким прожила 53 роки, залишилася зовсім сама. Прихисток знайшла під дахом геріатричного відділення, де проживає вже 5 років. Григорій Миколайович майже все своє життя прожив в селі Олексіївка. Має сина, невістку та онучку, але ті живуть за кордоном. Дружина Григорія Миколайовича померла, діти одинокого батька залишили під наглядом племінника. Та старенький не захотів бути тягарем для родичів і вже рік проживає в тому ж геріатричному відділенні у селі Романківці", – повідомляє видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пенсіонери одружилися через 63 роки спільного життя

Тож літні люди вирішили поєднати свої долі, щоб бути підтримкою одне для одного. Весілля святкували з усіма мешканцями та персоналом центру.

25-річна Галина Земляна і 32-річний Сергій Феодосєєв познайомилися та одружилися в геріатричному пансіонаті в Дніпрі. Сергій там підробляв ліфтером і лише за 6 років наважився освідчитися Галині.

Зараз ви читаєте новину «80-річна пара одружилася у будинку для літніх людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути