понеділок, 17 вересня 2012 00:30

У міжнародній школі імені Альберта Ейнштейна вчать англійською мовою

У Львові відкрили міжнародну школу ім. Альберта Ейнштейна. Такий заклад — єдиний в Україні. Подібні школи є в Нідерландах, Сполучених Штатах Америки та на Мальті. У трьох навчальних приміщеннях на вул. Хмельницького, просп. Чорновола та пл. Петрушевича з 10 вересня розпочалося навчання. Проте набір дітей триватиме протягом року.

Міжнародна початкова i середня школа ім. Альберта Ейнштейна — це  приватний некомерційний заклад зі світовим іменем. У школі роблять акцент на відмінному засвоєнні матеріалу в енергійному навчальному середовищі. Дітей від 1,5 до 19 років посилено вчать математики, фізики, природничих наук, близько 10 іноземних мов, музики та мистецтв. Усі заняття проводять англійською мовою вчителі з ученими ступенями та сертифікатами про закінчення курсів першої медичної допомоги. Випускники отримують міжнародні сертифікати про загальну середню освіту. У школі ім. Альберта Ейнштейна всіх дітей готують до вступу в Гарвардський, Оксфордський, Кембриджський та інші вищі навчальні заклади світу.

— У нашій школі по 7-10 учнів у класі. Навчання триває з 9.30 до 16.30. Діти безкоштовно забезпечені підручниками, напоями протягом дня, транспортом. Діє інтенсивна прискорена програма навчання, для дітей з уродженими та набутими вадами — спеціальні прискорені програми, — каже директор закладу Фрітс Грюнефелд.

У початковій і середній школі для учнів є навчальний план, акредитований у Великій Британії. Загальна кількість навчальних годин на рік — 1440-1500. В усіх класах є комп'ютери та оргтехніка.

Записати дитину до школи і почати відвідувати можна протягом року. Вартість навчання визначають індивідуально.

м. Львів, вул. Хмельницького, 176

Контакти: 0 (63) 588 35 73.

Сайт: www.lvivinternationalschool.org.

E-mail: [email protected]

Зараз ви читаєте новину «У міжнародній школі імені Альберта Ейнштейна вчать англійською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути