понеділок, 15 жовтня 2012 06:30

У церкві "Божий мир" позбавляють залежностей

Автор: фото надане церквою ”Божий мир”
  Зараз у реабілітаційному центрі церкви ”Божий мир” перебуває четверо жінок
Зараз у реабілітаційному центрі церкви ”Божий мир” перебуває четверо жінок

Жінок у кризових ситуаціях і депресії запрошують у церкву "Божий мир". Там для них є реабілітаційний центр, де вони можуть вирішити свої складні життєві проблеми і позбавитися наркоманії чи алкогольної залежності.

— Ми навчаємо людей любити Христа, — говорить пастор Андрій Андрійчук, 40 років. — У Біблії є слова: "Пізнайте істину, і істина звільнить вас". Ми — пастори, які отримали духовну освіту та набули практики роботи із залежними людьми, розповідаємо жінкам, що вихід є. Можна вийти з наркоманії, алкоголізму, знайти новий сенс життя. Якщо ви у відчаї, приходьте до нас. У Господа є для вас блага звістка. Після навернення до Бога люди не просто зав'язують із колишнім пустим і безцільним життям, а стають активними членами суспільства. У церкві вони мають можливість допомагати безпритульним, готувати для них їсти, відвідувати сиріт, ділитися з іншими Словом Божим.

Центр розташований на вул. Слобідській у Львові. Реабілітація полягає у молитвах, читанні та вивченні Біблії, а також у трудотерапії. Навчання проводять четверо людей — по двоє пасторів та наставників.

Зараз ви читаєте новину «У церкві "Божий мир" позбавляють залежностей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути