четвер, 24 лютого 2011 18:26

Найсмачнішими хот-доґами торгують на вулиці Дудаєва

 

— Знайомі хлопці з Дніпропетровська переконували, що в їхньому місті найсмачніші хот-доґи в Україні, — розповідає львів'янка Марія Тисак, 19 років. — Ми повели їх на Дудаєва у "Біґ-бургер". У хлопців був шок. Не вірили, що за 6 гривень можна придбати таку велику булку, напхану сосисками, салатом зі свіжою зеленню та помідорами і спеціями. Сказали, що були неправі, і пригостили нас пивом.

У центрі Львова на вул. Дудаєва діють три точки їжі швидкого приготування. Це найпопулярніші місця із хот-доґами і шаурмою. Сюди ходять перекусити студенти й офісні працівники із центру міста.

"Біґ-бургер" — невелика кімнатка розміром 5х5 м. В обід черга не поміщається всередині, люди чекають на вулиці. Двоє працівниць безперестанку розрізають булки, напихають їх салатом з моркви та капусти і розігрівають сосиски. Хот-доґ зі звичайною сосискою коштує 6,5 грн. У найдорожчий за 11 грн кладуть дві мисливські ковбаски.

— Ідеальний обід для студента тут — супчик, хот-доґ і пиво або кока-кола, — витирає губи серветкою студент економічного факультету Роман Варійчук, 21 рік. — Стараюся ходити на Дудаєва не частіше, ніж раз на тиждень. Один знайомий щодня харчувався хот-доґами і через місяць зліг з гастритом. Ходити не міг, так живіт болів. Недавно у "Біґ-бургера" з'явився конкурент — "Шаурма" на сусідній вулиці Волошина. Там вибір значно більший і просторіше. Але ціни вищі — маленька шаурма з куркою від 9 гривень, правда, з додатками — сиром, грибами, картоплею-фрі. Хот-доґи все одно популярніші. У ще одну точку — "Чудо-піч" на розі Дудаєва і Волошина забігаю, як треба перехопити щось на ходу. Маленька піца чи слойка коштує 4–5 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Найсмачнішими хот-доґами торгують на вулиці Дудаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути