четвер, 04 червня 2009 18:07

Чи оглядав лікар вашу дитину перед щепленням?

Галина Стець, райцентр Козова на Тернопільщині:

— У травні моїй однорічній донечці Діанці робили планове щеплення від кору, краснухи і свинки. Із дитячої консультації самі дзвонили, нагадували, щоб дитину на щеплення принесли. Перед уколом лікар оглядав Діаночку. Слухав, важив, міряв. Питав, чи насморку нема, чи не кашляє.


Сергій Кирильчук, Рівне:

— Перед тим як моїй доньці мали зробити щеплення для профілактики дифтерії та правця, ми зустрілися з нашим знайомим педіатром. Навесні Оля мала сильний нежить, і ми боялися, що у неї алергічний риніт. Тому лікар порадила звернутися до дитячого імунолога-алерголога, щоб провів обстеження. На щастя, виявилося, що дитина просто застудилася. Після лікування ми дозволили зробити їй щеплення.


Антоніна Мацкаль, Ужгород:

— Перед щепленням наша дільнична медсестра постійно оглядає доньку. Питає про самопочуття дитини, оглядає шкіру, перевіряє горло. Бувало, дитина не набрала достатню вагу, то щеплення перенесли на наступний раз, коли вже дозволяла маса тіла.

Зараз ви читаєте новину «Чи оглядав лікар вашу дитину перед щепленням?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути