вівторок, 03 травня 2016 10:33

В Італії патрулюватимуть китайські поліцейські

В Італії патрулюватимуть китайські поліцейські
Фото: telegraf.com.ua

В італійських містах Римі та Мілані разом з місцевими поліцейськими вулиці патрулюватимуть поліцейські з Китаю. Як заявив у понеділок, 2 травня, міністр внутрішніх справ Італії Анджеліно Альфано, залучення китайських правоохоронців до патрулювання італійських міст відбудеться в рамках двотижневого експерименту.

Це робиться для того, щоб туристи з Китаю почувались безпечно на популярних серед туристів маршрутах. Починаючи з 3 травня, двоє китайських поліцейських разом зі своїми італійськими колегами стежитимуть за правопорядком біля туристичних пам'яток у Римі і ще двоє вийдуть на вулиці Мілана. Наступного тижня вони поміняються містами.

Вони розмовляють італійською, але патрулювати міста будуть у формі китайської поліції, щоб туристи з рідної країни їх впізнавали.

"Цей захід був розроблений з урахуванням інтересів китайських туристів, і якщо вона буде працювати, то ми можемо випробувати і інші форми співпраці", - сказав міністр внутрішніх справ Італії Анджеліно Анфаро, оголошуючи про нововведення. Зокрема, додав він, подібні патрулі можуть з'явитися і в інших містах Італії.

Це перший у Європі експеримент такого роду, повідомив Альфано. У разі успіху його поширять на інші італійські туристичні міста. Щороку близько трьох мільйонів туристів з Китаю відвідують Італію.

Зараз ви читаєте новину «В Італії патрулюватимуть китайські поліцейські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути