четвер, 29 січня 2015 18:19

Українські моряки провели перші масштабні навчання після переїзду з Криму
5

Фото: Міноборони

Військово-Морські Сили Збройних Сил України провели командно-штабне навчання із залученням підпорядкованих сил до виконання практичних дій.

Заходи проходили під керівництвом командувача ВМС ЗС України віце-адмірала Сергія Гайдука, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Під час навчання органи управління відпрацювали комплекс завдань щодо планування та управління підпорядкованими силами у ході відсічі збройної агресії з морського напрямку. Кораблі та судна провели низку тактико-спеціальних та тактичних навчань, корабельних бойових навчань і занять, виконання артилерійських стрільб по надводній цілі. За участі допоміжних суден відбулося тактичне навчання з поповнення запасів у морі, а також із боротьби за живучість групи кораблів на переході морем", - йдеться у повідомленні відомства.

Зазначається, що командно-штабне навчання стало одним із найбільш масштабних і важливих заходів підготовки органів управління і сил ВМС ЗС України після їх передислокації з території тимчасово окупованих Автономної Республіки Крим і міста Севастополь до Одеської і Миколаївської областей.

Зараз ви читаєте новину «Українські моряки провели перші масштабні навчання після переїзду з Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути