четвер, 07 квітня 2016 13:02

У Криму "замінували" суд, який намагається заборонити Меджліс

Суд у Криму "замінували" під час слухання справи про заборону Меджлісу. Про це розповів голова ЦВК Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедляєв, передає QHA.

"Прийнято небачені досі заходи безпеки: приїхали озброєні люди, з автоматами, у бронежилетах, встали біля входу, дві машини швидкої допомоги, звучить виття сирени. Як завжди, ОМОН чергує біля входу, стоять турнікети, поліція. Цікаво, як це можна зробити (замінувати, - Gazeta.ua), якщо, перш ніж увійти до будівлі суду, потрібно пройти дві рамки металодетектора, де навіть запонки дзвенять? Як туди можна було пронести якусь вибухівку? Зрозуміло, що це справа самих співробітників. Я вважаю, що це чергова акція залякування, як і вчорашні затримання на ринках, в кафе. Вже чітко визначено, що народ - злочинець, терорист, і все робиться для того, щоб підтвердити це", - зазначив Смедляєв.

 

Нагадаємо, 7 квітня в підконтрольному Росії Верховному суді Криму триває засідання щодо заборони Меджлісу кримськотатарського народу.

Зараз ви читаєте новину «У Криму "замінували" суд, який намагається заборонити Меджліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути