четвер, 31 липня 2014 08:42

Столичні міліціонери масово звільняються через "політичне переслідування" - джерело

Столичні міліціонери масово звільняються через "політичне переслідування" - джерело
Фото: inforesist.org

Працівники районних управлінь столичної міліції масово написали рапорти на звільнення "у зв'язку з тиском та політичними переслідуваннями". П

ро це  повідомило джерело у МВС.

Як зазначили співробітники міністерства, останнім часом десятки співробітників як мінімум восьми РУ ГУ МВС Києва написали рапорти на звільнення.

"Після розмови із правоохоронцями вони пояснили, що всі вони, а зокрема співробітники карного розшуку, піддаються політичним переслідуванням. Зокрема, за словами міліціонерів, котрі висловили бажання звільнитися, протягом останніх днів майже у кожному райуправлінні столичної міліції пройшли обшуки, під час яких вилучалися документи "часів Майдану" та комп'ютерна техніка, а на правоохоронців чинився тиск. За словами правоохоронців, їх звинуватили у тісній і безпосередній співпраці з режимом Януковича. Хто проводив ці обшуки - їм не повідомляли. Правоохоронці припускають, щ це були слідчі Генпрокуратури та СБУ.

Наразі ситуація з рапортами та звільненнями залишається невідомою, адже у райуправліннях і так не вистачає досвідчених співробітників. Тому яке рішення буде прийнято керівництвом - не відомо", - сказав співрозмовник у МВС.

Разом із тим у ГУ МВС Києва дану інформацію не підтвердили, проте і не спростували.

"Будь-які рішення щодо звільнення працівників міліції приймає управління кадрового забезпечення разом із безпосереднім керівництвом", - зазначили у ГУ МВС Києва.

Зараз ви читаєте новину «Столичні міліціонери масово звільняються через "політичне переслідування" - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути