понеділок, 27 лютого 2012 16:27

Сергій Тулуб дарує чиновникам квартири за державний кошт

Сергій Тулуб дарує чиновникам квартири за державний кошт

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб вважає нормальною практику придбання чиновникам квартир за бюджетні кошти.

– Так було раніше і так є зараз. Не всі можуть собі дозволити орендувати житло, як я. Минулого року за бюджетні кошти було куплено квартиру головному лікарю дитячої лікарні Сергію Маркову. Це дуже кваліфікований спеціаліст. У нього троє дітей. Не на вулиці ж йому жити.

Влітку 2011 року на купівлю трикімнатної квартири для головлікаря дитячої лікарні, який приїхав із Донецької області, було витрачено близько півмільйона бюджетних коштів. Гроші виділила обласна рада. У грудні голова Канівської райдержадміністрації 63-річний "регіонал" Олексій Гика теж просив районну раду виділити йому 300 тисяч гривень на житло. З шостої спроби райрада таки ухвалила це рішення.

– Ми не тільки чиновникам купуємо, – стверджує губернатор. – Минулого року купували квартири воїнам-афганцям, ветеранам. Забезпечуємо їх автомобілями. Зараз на черзі перебувають близько 100 осіб, які потребують машини.

За підрахунками черкаських опозиціонерів за час керування Тулуба керівні посади в області отримали 176 вихідців зі Сходу України. Кільком із них за бюджетні гроші було куплено житло у перший рік роботи на новій посаді.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Тулуб дарує чиновникам квартири за державний кошт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути