вівторок, 24 липня 2012 10:09

Сайт LB.ua продовжив роботу в оновленому форматі

Сайт LB.ua продовжив роботу в оновленому форматі
Соня Кошкіна. Фото: uainfo.censor.net.ua

Інтернет-видання LB.ua відновило роботу в оновленому форматі. Шеф-редактор LB.ua Соня Кошкіна повідомила, що рішення про поновлення роботи порталу ухвалили за підсумками редакційної наради, "попри політичні обставини та технічні складності".

"У будь-якому разі сайт LB.ua продовжить роботу в оновленому форматі. Оновленому – перш за все змістовно. Якісна авторська аналітика завжди була нашою особливістю. І ми не плануємо здавати ці позиції", – сказала Соня Кошкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура пояснила: вона просто змушена пресувати Lb.ua на вимогу Ландіка

У зверненні до читачів колектив LB.ua зазначає: "Ми знаємо, що вирішено остаточно нас знищити. Ми також знаємо, що цей бездумний і бездушний бульдозер ще жодного разу не ввімкнув задню. Тому нам належить боротьба. Боротьба за свободу та безпеку нашу і наших близьких, і за право працювати у своїй професії". І закликає своїх прихильників: "Будьте з нами. Буде весело і страшно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інтернет-сайт LB.ua закрився

Нагадаємо, 18 липня прокуратура Печерського району Києва порушила кримінальну справу за фактом порушення таємниці листування депутата Володимира Ландіка. Депутата від Партії регіонів обурила публікація на сайті Lb.ua ще від 18 листопада минулого року. "Лівий берег" розмістив світлину, на якій видно, як пан Ландік у сесійній залі парламенту веде СМС-листування про долю свого сина, що на той момент перебував під судом за звинуваченням у побитті дівчини.

Зараз ви читаєте новину «Сайт LB.ua продовжив роботу в оновленому форматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути