середа, 01 квітня 2015 22:04

Розслідування ДТП в Костянтинівці передають до суду: бійці були п'яні

Розслідування ДТП в Костянтинівці передають до суду: бійці були п'яні
Фото: zn.ua

Військова прокуратура за 15 днів закінчила розслідування за фактом ДТП, що сталася 16 березня в Костянтинівці Донецької області. Про це повідомляє прес-службу ГПУ.

"Головною військовою прокуратурою направлено до суду кримінальне провадження щодо військовослужбовців, які вчинили смертельне ДТП в Костянтинівці Донецької області", - повідомили в Генпрокуратурі.

У відомстві нагадали, що обидва бійця взяті під варту, а Міноборони в повному обсязі відшкодувало заявлений родичами загиблої дівчинки позов.

"Слід зазначити, що цей резонансний злочин, в результаті якого загинула малолітня дитина, розслідувано в найкоротші терміни. У ході розслідування зібрані незаперечні докази вчинення військовослужбовцями цього кримінального злочину в стані алкогольного сп'яніння. Прокурори наполягатимуть на відкритому судовому розгляді цієї справи", - підкреслив заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

Нагадаємо, 16 березня в Костянтинівці сталася дорожньо-транспортна пригода за участю військової бронемашини, в результаті якої загинула дівчинка 2008 року народження. В той же день близько 100 осіб зібралися під гуртожитком індустріального технікуму, де проживають українські військові, палили шини і били скло, перевернули міліцейську машину і спалили автобус.

Зараз ви читаєте новину «Розслідування ДТП в Костянтинівці передають до суду: бійці були п'яні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути