четвер, 01 вересня 2016 17:43

Поліна Шаповалова у 8 років не може сидіти, потрібне лікування

Поліні Шаповалової 8 років, у дівчинки дитячий церебральний параліч. Їй допоможе курсове лікування в Міжнародній клініці відновного лікування Володимира Козявкіна у Трускавці. ДЦП у Поліни діагностували з народження. Має вроджену аномалію розвитку центральної нервової системи, синдром рухових розладів, затримку психомоторного розвитку.

 

У свої 8 років, вона не може самостійно сидіти, ходити і говорити. Але при правильній і частій реабілітації у неї є шанси отримати нормальне життя. Після кожного курсу реабілітації вона робить значні успіхи. Починає більше рухатися, намагається сама сидіти і ходити з підтримкою. Щоб реабілітація була успішною і ефективною, дівчинці необхідно проходити курсове лікування не менше трьох-чотирьох разів на рік.

"Поліна добре реагує на лікування. Потрібно продовжувати реабілітацію збільшувати обсяг і якість рухів, поліпшити дрібну моторику", - каже директор Міжнародної клініки відновного лікування Володимир Козявкін (м.Трускавець).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Анни Мельниченко виявили рак крові – терміново потрібні гроші на лікування

Але для сім'ї, де ростуть дві дівчинки семи і трьох років, одна з яких дитина з особливими потребами, самостійно зібрати кошти на лікування - неможливо. У сім'ї працює тільки батько дітей, мама змушена сидіти вдома по догляду за дитиною - інвалідом, велика частина грошей іде на памперси і придбання медикаментів.

Вартість лікування 7812 грн. 2860 грн зібрано, бракує 4 952 грн.

Реквізити для допомоги Поліні:

Всеукраїнська Благодійна організація "Український Фонд Допомоги"

Код ЄДРПОУ: 37241402

Поточний рахунок: 26004052718802

МФО: 300711

Банк: ПАТ "ПриватБанк" Печерська філія, м Київ.

Призначення платежу: Допомога на лікування Поліні Шаповалової

Також, допомогти можна відправивши СМС-повідомлення зі словом БЛАГО (BLAGO) на короткий номер "5541". Вартість повідомлення 20 гривень з урахуванням податків. Послуга доступна абонентам операторів

"Київстар", Vodafone, Lifecell.

Зараз ви читаєте новину «Поліна Шаповалова у 8 років не може сидіти, потрібне лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути