Ексклюзиви
вівторок, 25 жовтня 2011 15:49

Охоронець першої дружини Ющенка напав на кореспондента "Газети по-українськи"
9

Фото: Фото: Надія ШТУПУН

Охоронець першої дружини екс-президента Віктора Ющенка, Світлани Ковальчук, намагався розбити фотоапарат кореспондента "Газети по-українськи". Коли кореспондент фотографував її будинок та паркан у селі Іванковичі Васильківського району на Київщині, бородатий охоронець у камуфляжному одязі підійшов ззаду і закричав:  "Я зараз махну рукою, і вас пристрелять. Тут все під охороною. Це приватна територія, і дорога теж приватна, фотографувати її не можна".

Чоловік, аби зупинити фотографування будинку,  вхопив кореспондента ззаду за руки,  намагався видерти фотоапарат і кинути його об асфальт.

Світлана Ковальчук  переїхала в Іванковичі після розлучення з Віктором Андрійовичем у 2000 році. Одружилася з Сергієм Ковальчуком. У селі кажуть, що він був  водієм Віктора Ющенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Ющенко носила залатаний светр

У неї двоповерховий рожевий будинок під червоною черепицею.  Обгороджений двометровим парканом із білої цегли. Невеличкий двір розміром 3х4 метри майже повністю залитий бетоном. Між воротами і гаражем на цокольному поверсі є крите місце для машини. Над двором натягнуті металеві дроти, по яких плететься виноград. Двері в будинку вузькі, до них ведуть дві бетонні сходинки. Біля дверей стоїть великий горщик, в якому засохли квіти. Вікна закриті жалюзі. Ні собаки, ні будки для собаки немає.

Охоронець сердито повідомив: "Вона (Світлана Ковальчук) не  буде ні з ким говорити, бо про неї і про її дітей кореспонденти брехню пишуть. Написали, що Андрій у ресторані пиячив, а він же не п'є. Усі кажуть, що їм хтось розказував, а насправді ніхто того не бачив".

Сусіди кажуть, що в Світлани Ковальчук працюють лише церковні люди. Допомагати по господарству вона запросила двох монашок, одну з Києво-печерського монастиря, а іншу із Сумської області забрала. Будівельники та охоронці на вигляд також схожі на людей, які служать у церкві. У них довгі бороди, дивляться постійно униз, не розмовляють.

Зараз ви читаєте новину «Охоронець першої дружини Ющенка напав на кореспондента "Газети по-українськи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути