понеділок, 15 березня 2010 11:41

Ющенко приїхав до новонародженої онучки з квітами та дружиною(ФОТО)

Вранці 12 березня екс-президент Віктор Ющенко приїхав до столичного пологового будинку N5 провідати новонароджену онучку Варвару та невістку Лізу Ющенко.

"Близько 11 ранку до пологового будинку під"їхав чорний мерседес, - розповіла Gazeta.ua працівниця пологового відділення, яка не захотіла називатися. - З нього вийшов Ющенко з дружиною Катериною Чумаченко. Разом з ними всередину зайшло 4 охоронців. Ющенко тримав у руках букет червоних троянд".

За словами жінки, охоронці лишилися під дверима, а подружжя зайшло до палати. Пробули там майже годину.

"Коли вийшли, Катерина Чумаченко постійно посміхалася, а Віктор Ющенко зосереджено про щось думав. Він сів за кермо, дружина примостилася біля нього", - додала вона.

Нагадаємо, дочка у Лізи та Андрія Ющенків народилася 10 березня. У цей день Віктор Ющенко був у Львові, тому не міг приїхати одразу.

"Дитина знаходиться в одній палаті з мамою, - розповіли у пологовому будинку. - У Лізи палата сімейного типу, де може ночувати і татусь".

Андрій Ющенко часто у них лишається. Там є кондиціонер, зволожувач і очисник повітря, телевізор, DVD, душова кабіна, біде. Породіллі з VIP-відділення у будь-який час можуть зробити масаж грудей, точковий масаж для налагодження грудного годування, розслаблюючий масаж голови і незвичайний – пензликами.

Мама Лізи – Людмила, вже кілька разів приїжджала до доньки. Лишалася у неї на кілька годин. Новонароджену онучки провідала і перша дружина Віктора Ющенка, мама Андрія - Світлана Колесник.

Зазначимо, у пологовому будинку N5 народжували співачки Тіни Кароль та Катя Бужинська, заступниця київського мера Ірена Кільчицька.

Фото: Блик

Зараз ви читаєте новину «Ющенко приїхав до новонародженої онучки з квітами та дружиною(ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути