четвер, 01 вересня 2011 16:33

Віктора Ющенка при знайомстві вразив залатаний светрик дружини

Віктора Ющенка при знайомстві вразив залатаний светрик дружини

Сьогодні, 1 вересня, дружині колишнього Президента України Віктора Ющенка, Катерині, виповнилося 50 років.

"Вранці відбув процедуру подарунків. Подарував прикраси, як це не банально, і квіти. Але найголовніше, що я їй дарую — щаслива родина, мої діти і онуки", - зазначив екс-президент.

Катерина Ющенко найбільше цінує традиційні подарунки.

"Дружина тотальний прихильник традиційних подарунків. Нема кращого подарунку, ніж традиційно український. Нема різниці, чи ми говоримо про прикраси, взуття, чи про одяг. Вся моя велика колекція національних костюмів перекочувала в її гардероб. І в гардероб доньок", - підкреслив Віктор Андрійович.

В плані потреб вона проста людина.

"Катя простого крою людина в плані потреб. Мені це дуже подобається. Пригадую, як ми познайомилися. Хоч знаю, як вона це почує, скаже: "Вітю, це недобре, що ти розповів", але для мене це був такий епізод, що серце запекло. В Америці ми зустрічались із українською громадою. Катя сиділа попереду. На ній була кофтинка фабричної в'язки. І мене дуже вразило, що на лівому плечі на тому светрі дірка сантиметрів півтора-два була. І зашита ниткою. Я так зразу подумав: "Оце якби моя мама побачила, вона б дуже це схвалила і цінувала б". Це було дуже сміливо. Бо наша молодь цього не одягнула б", - зізнався Віктор Ющенко.

Зараз ви читаєте новину «Віктора Ющенка при знайомстві вразив залатаний светрик дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути