четвер, 01 вересня 2011 10:48

Катерина Ющенко розповіла про улюблене варення, свій робочий день та труднощі з граматикою
5

Фото: Фото: rian.com.ua

У День знань Катерина Ющенко святкує свій ювілей - 50 років. В інтерв'ю ТСН вона розповіла про власний робочий день, про труднощі з граматикою української мови та про улюблене варення.

За її словами, будні дружини колишнього Президента України починаються дуже рано. "Я відправляю дітей до школи. Потім перевіряю пошту. Зазвичай листів дуже багато, - розповідає Катерина Михайлівна. - Потім п'ю каву та роблю зарядку. Після цього збираюсь на роботу до нашого фонду".

Пані Ющенко зазначає, що із задоволенням користується соціальними мережами. На разі вона створила власну сторінку в Facebook. Для Катерини Ющенко соцмережа - це прекрасний спосіб спілкуватися з людьми: друзями, однокурсниками. Крім того, за її словами, там можна знайти дуже багато людей зі спільними інтересами.

В українській мові для Катерини Михайлівни найважче вчити відмінювання іменників: "Там, де я не знаю, як сказати". На прохання журналіста провідміняти слово "крісло" вона відповіла, що ще "не дійшла до цього", бо переймається іншими питаннями, але все-таки спробувала.

Катерина Ющенко зазначила, що вони вже незабаром переїдуть із держдачі до власного будинку. "Ми зараз переїжджаємо. Тому дуже багато роботи. Я залишаю чоловікові все по технічних питаннях, по надвору. А все по дизайну, по кухні, то я намагаюся сама вирішити", - сказала Катерина Михайлівна. Вона також додала, що вони переїжджають "трішки зі спізненням", але сім'я вже не може дочекатись переїзду до власного будинку.

Чоловік пані Катерини, Віктор Ющенко, показав власноруч зроблене варення. Він зазначив, що улюблене варення його дружини - з чорної горобини, яке вона, щоправда, досі не куштувала. "Післязавтра я вже можу вгостити її. - каже Віктор Андрійович. - Це - подарунок на день народження".

"Вона дуже гарна жінка. Дуже гарна мама. Не бачив я таких мам, відверто скажу. У неї великий талант робити основне в родині. Я маю на увазі у стосунках з дітьми. У мене на це здібностей немає", - після цих слів Віктора Ющенка Катерина Михайлівна розплакалась.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Ющенко розповіла про улюблене варення, свій робочий день та труднощі з граматикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути