середа, 30 липня 2014 03:46

Нідерланди готові постачати українській армії бронежилети

Нідерланди готові постачати українській армії бронежилети
0552online.com

Голландська компанія "Tencate", яка спеціалізується на виготовленні бронежилетів та інших видів військового спорядження, готова співпрацювати з сумчанами у питанні постачання таких потрібних українським військовим засобів захисту.

Про це йшлося під час зустрічі у Сумах генерального директора компанії Фредеріка тен Кейта та її комерційного директора Дідріка ван ден Берга з головою облради Миколою Клочком.

"Нам вкрай необхідні зараз бронежилети, і ми готові обговорити з вами питання забезпечення ними наших військових, які воюють з терористами на Сході України", - наголосив у розмові з бізнесменами голова облради.

Він детально розпитав про продукцію, яку випускають голландці, цінову політику, можливості поставок в Україну бронежилетів не нижче 5-6 рівнів захисту та кевларових касок.

Серед іншого було обговорено здешевлений варіант, коли з Нідерландів поставлятимуться бронепластини, а бронежилети шитимуть на Сумщині.

Клочко наголосив на тому, що місцеві органи влади виходитимуть на відповідні державні служби з ініціативою дозволу поставок бронежилетів і касок в Україну, оскільки в цьому питанні існують певні процедури.

За словами гостей, вони намагатимуться зробити все, що в їхніх силах, щоб допомогти Україні в придбанні необхідного військового спорядження.

Зараз ви читаєте новину «Нідерланди готові постачати українській армії бронежилети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути