середа, 26 жовтня 2011 10:05

На вулиці в центрі Риги висипали величезну кількість пуху

На вулиці в центрі Риги висипали величезну кількість пуху

У центрі столиці Латвії Ризі раптово з'явилась хмара пуху. Інцидент стався в другій половині дня в понеділок, 24 жовтня, в районі вулиці Лачплеша, повідомляє DELFI. Як вказує агентство, поки відповідальність за те, що трапилось ніхто на себе не взяв; столична поліція не зуміла знайти винуватців появи пухової хмари.

Чиновники припускають, що пух був скинутий з даху однієї з будівель у центрі міста. Цю версію підтверджує відеозапис, зроблений очевидцем під час події. На відео можна розглянути людину, що стоїть на даху і висипає пух з великого мішка.

Видання "Час" зазначає, що створення пухової хмари могло стати частиною рекламної кампанії будь-якої фірми. Поки ця версія офіційного підтвердження не знайшла.

Жителі Риги, що опинились на вулиці Лачплеша в момент появи хмари, проявляли жвавий інтерес до пуху. Деякі діти навіть наважились повалятися в ньому, хоча багато дорослих при цьому відзначали, що відчистити одяг потім було непросто.


Зараз ви читаєте новину «На вулиці в центрі Риги висипали величезну кількість пуху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути