Ексклюзиви
середа, 15 лютого 2012 16:49

На Тернопільщині відновили комсомол

Організацію Ленінського комсомолу офіційно зареєстрували в Тернопільській області. Відповідне рішення прийняло обласне управління юстицій.

"Установчий з'їзд організації відбувся ще у квітні минулого року, тепер комсомол зареєстрували офіційно. На даний момент організація займається поповненням членства. Вступають студенти, робітники та безробітні. Зараз вже маємо більше 20 чоловік", — розповів Gazeta.ua перший секретар Тернопільського обкому КПУ Василь Паразінський.

За словами першого секретаря, організація ленінського комсомолу має стати помічником і резервом партії. В той же час ленінці планують побороти негативні суспільні явища, з якими зіштовхнулась молодь в сучасній Україні.

"Безкоштовне навчання для сучасної молоді фактично недоступне. Ті, кому вдається закінчити вуз, – не можуть знайти роботу. Так само держава не забезпечує молодь житлом – аби його купити людям доводиться працювати по 50 років, після цього вже не залишається часу жити", - зазначив Паразінський.

З очільником обласного комсомолу – 24-річною тернополянкою Іриною Решетниковою поспілкуватися не вдалося, оскільки вона, за словами Паразінського, захворіла.

За даними сайту КПУ активістка комсомолу раніше працювала торговим представником, якийсь час також торгувала у магазині. Тепер займається виключно партійною роботою. У листопаді минулого року вона закінчила Партійну школу при Центральному Комітеті Компартії України.

Решетникова веде свою сторінку в соціальній мережі „Вконтакті" під ніком „Ірочка Квіточка". Там вона є членом групи „Сторонники Петра Симоненко". В Фотоальбомі має спільну з лідером КПУ фотографію.

За словами лідера тернопільських комуністів, комсомольські організації діють в інших облцентрах західної України.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині відновили комсомол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути