вівторок, 25 жовтня 2011 13:43

У Івано-Франківську розмалювали офіс комуністів

У Івано-Франківську розмалювали офіс комуністів

В Івано-Франківську відсвяткували 90-у річницю від дня створення Комсомолу Західної України і його діяльністі. Урочистості пройшли за участі народного депутата України від фракції КПУ Євгена Волинця та за розписаними невідомцями стінами партійного офісу.

На парканах, дверях та підвіконні офісу Комуністичної партії України, що по вулиці Івана Франка, з'явилися написи "ганьба КПУ", "Шухевич  - наш герой", "смерть КПУ".

Перший секретар Івано-Франківського обкому КПУ Володимир Стула вважає, що це спланована й оплачена кимось акція.

"Хтось виділяє немалі кошти, адже просто так ніхто не встане і не піде щось робити, тобто було виділено відповідний ресурс і ми бачимо, що зроблено. В що перетвориться наше місто, якщо всі почнуть так деструктивно діяти?", - сказав Gazeta.ua Володимир Стула.

Це вже не перший раз пошкоджено майно комуністів, проте, за їх словами, правоохоронні органі нічого не роблять, щоб знайти зловмисників.

"Жодної справи про адміністративне правопорушення не заведено. Хочу сказати що правоохоронні органи вже не один рік не реагують на такі дії, тому ми будемо змушені звертатися у СБУ та МВС", - констатував лідер прикарпатських комуністів.


Зараз ви читаєте новину «У Івано-Франківську розмалювали офіс комуністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути