понеділок, 21 липня 2014 15:00

На "Інтим-фесті" роздивлялися раритетну еротику, навчалися оральних пестощів і психології стосунків
12

Фото: Олена Шарговська

На Трухановому острові посеред Дніпра в Києві вихідними пройшов "Інтим-фест". Серед відвідувачів більшість склали жінки, та чимало прийшли парами, а то й цілими сім'ями з дітьми. Фестиваль відвідали півтори тисячі, близько 60 тренерів провели для них тренінги. Оскільки тематика майстер-класів на дітей розрахована не була, татам доводилося гуляти з малюками, доки мами слухали лекції. 

"Ми прийшли за компанію з жінками, - розповідає 29-річний Олександр із 1-річним Максом. Разом із другом та його сином Глібом такого самого віку роздивляються представлені на виставці книжки. - Хотілося би послухати, але доводиться відволікатися на молодше покоління. Такі тренінги дуже потрібні. Це важливо - знати про стосунки між чоловіком і жінкою, а цьому ніде не вчать. Цікавлять усі аспекти, бо фізіології нема без психології, і навпаки. З якого віку вчитиму дитину цьому- ще не думав. Ми живемо в такому інформаційному середовищі, що так чи інакше він спитає щось. Вважаю, що треба не обманювати, але можна трохи недоказувати того, що може бути неправильно потрактовано маленькою дитиною".

Малюк гортає книжку "Звідки я знайшовся". Вона видана 1993 року, представлена на ретро-виставці еротичної літератури. Там також є видання "Как заниматься любовью шесть дней в неделю", "Сексуальная культура военнослужащих", журнали " Лель" та "Play Boy" 1990-х років, листівки початку ХХ століття. Основна експозиція, з якої можна придбати книжки, - еротичні твори сучасних українських авторів та перекладна література.

"Вибирала твори, у яких багато еротики. Продивлялася всі видання видавництв, вишукувала підходящі, і тоді домовлялася з ними. Багато про які знала і так - каже Оксана Хмельовська, яка організувала книжкову частину фестивалю. - Тут трапилося, може четверо людей, які чули прізвища Винничука чи Покальчука. Коли бачать Захер-Мазоха чи Фройда - є реакція. Найбільше звертають увагу на книжки Винничука. Може, тому що я сама його найбільше люблю, хоча намагаюся всіх радити. Старі книжки для виставки дали друзі з " Фейсбуку". Шкода, не змогла знайти газету "Пан+Пані", навіть у її редактора нема підшивки. Це - перша українська еротична газета".

На фестивалі можна безплатно зробити масаж. Жінка років 25, замотана в білий рушник, повертається до своїх друзів, які відпочивають біля басейна.

"Чого я довго була? Та це такий кайф. Нє, я тебе не шукала, - каже до коротко стриженого чоловіка з волохатим черевцем і в плавках. - Я тебе і дома знайду. А де я потім знайду таких хлопчиків? А вийду заміж, то взагалі нікого не знайду", - сміється.

Тричі на день на сцені представляють ведучих майстер-класів, відвідувачі вибирають і охочі розходяться по восьми зонах, три з яких - на пляжі на березі Матвіївської затоки. Частина присвячена психології стосунків - як їх збудувати, утримати партнера, бути щасливим у парі. На деяких дають практичні поради і секрети сексуальних практик.

"Секс у жінки розпочинається за 24 години до статевого акта, - розказує Світлана Керімова на тренінгу "Святі правила сексу для двох". На нього зібралося найбільше - близько сотні чоловіків і жінок. - Ми любимо вухами. Жіноче збудження приходить згори вниз, чоловіче - знизу вгору. Тому, чоловіки, якщо ви хочете ввечері сексу - скажіть жінці зранку щось хороше. Я правильно кажу?" - перепитує, жінки погоджуються.

Навіть на тренінгах із оральних практик для жінок присутні чоловіки. Тренери звертаються до них за підтвердженням своїх слів. Дехто сперечається.

"Чоловікам насправді не потрібно так глибоко входити, це просто самоствердження, що от - моя жінка так може, це круто", - зауважує Дар'я Грей на семінарі " Мистецтво оральних пестощів".

"Це не так, - каже чоловік у дзеркальних окулярах, років 28. - Різниця є".

"Справді, це відчувається, чисто фізично, психологія тут ні при чому", - підтверджує його сусід, що прийшов на лекцію разом із дівчиною.

Найсексуальнішими більшість опитаних чоловіків називають впевнених у собі жінок. Також кажуть, що важлива відкритість та " вогник у очах". Тренери наголошують, що варто тренувати м'язи низу живота - це не тільки поліпшує якість сексу, але й корисно для здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «На "Інтим-фесті" роздивлялися раритетну еротику, навчалися оральних пестощів і психології стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути