понеділок, 02 березня 2015 17:25

"Моя земля": Весь спектр агропромислового комплексу України на "5 каналі"

"Моя земля": Весь спектр агропромислового комплексу України на "5 каналі"

Сьогодні, 2 березня, о 22:30 "5 канал" презентує новий проект "Моя земля", який щотижня виводитиме агропромисловий комплекс України на новий інформаційно-аналітичний рівень. Ведучий проекту – Руслан Поліщук.

Добробут та стабільність країни прямо пропорційно залежать від того, які кроки здійснює держава для створення власної надійної продовольчої безпеки. Відтепер щопонеділка "Моя земля" на "5 каналі" надаватиме повний спектр тематичної аналітики у сфері агропромислового комплексу.
Розвиток технологій, прогресивні починання, інновації та наукові новітні розробки: їхнє застосування та впровадження; насінництво й техніко-технологічні рішення; ресурсозбереження. Все це та багато іншого у фокусі уваги редакції тижневика "Моя земля".

Щопонеділка, окрім аналітики, ведучий проекту Руслан Поліщук у форматі дайджесту інформуватиме суспільство про актуальні аграрні новини та анонсуватиме перебіг сільськогосподарських робіт з урахуванням календарних циклів і народних прикмет.

У першому випуску глядачі дізнаються про Український проект з бізнес-розвитку плодоовочівництва, завдяки якому українські фермери матимуть не тільки нове обладнання, але й здобудуть знання про нові технології у вирощуванні та зберіганні культур, а також отримають поради від експертів з приводу догляду за садом, городом та кімнатними рослинами.

Гостем передачі буде Міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко, який проаналізує стан українського агропромислового комплексу та розповість, чого очікувати від підвищення цін у цій галузі.

Руслан Поліщук, ведучий проекту: "Редакція проекту ставить перед собою мету осягнути усі грані агропромислового комплексу України. Запрошуючи до розмови представників влади, експертне коло фахівців та людей праці на землі, ми щотижня інформуватимемо суспільство про місце України на агропромисловій карті світу та розповідатимемо про найактуальніші події та зміни в АПК".

Зараз ви читаєте новину «"Моя земля": Весь спектр агропромислового комплексу України на "5 каналі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути