вівторок, 24 січня 2012 18:51

"Люди — бидло, мер на авто ганяє" - львівські пенсіонери виступили проти транспортної системи
9

Фото: Фото: Павло Паламарчук

24 січня під стінами львівської Ратуші відбувся мітинг під гаслом "Спасибі меру Садовому, що пішки йдемо додому". Це вже другий протестний захід проти нової транспортної системи у Львові. Його організував "Автономний опір".

"Після першого нашого мітингу було внесено 21 зміну у рух маршруток, - сказала координатор акції Ірина Волошин. - Але ці зміни - це практично заміни "шило на мило".

Маршрутки забрали у одних львів'ян і віддали іншим. Тому кількість незадоволених новою транспортною системою не зменшилася. Крім того, за три тижні роботи нової транспортної схеми було зафіксовано і заактовано 72 порушення. За три порушення, якщо є акти, перевізників повинні знімати з обслуговування. За такої кількості актів повинні б були вже зняти всіх перевізників. Але вони і далі працюють".

На мітинг прийшло близько двох сотень людей. У руках вони тримали плакати із надписами "Садовий, зроби нарешті щось добре!", "Досить знущатися з народу!", "Садовий, не вернеш маршрути — не повернешся в крісло".

Також вигукували "Ганьба!" на адресу міського голови Андрія Садового. Кожен міг виступити біля мікрофону та розказати про незручності нової транспортної системи.

"Садовий нас за бидло має! - розповіла пенсіонерка Катерина Волик. - Де обіцяні нові маршрутки? Їздимо далі як те бидло. Той новий маршрут такими дрібними буквами понаписували, що ніц не видно. Всі вікна маршруток заліплені рекламою. Не видно навіть куди ти їдеш. Маршрутки весь час переповнені їздять. Люди, як кілька в банці, душаться там. А той козел роз'їжджає тепер по місту на свої машині, звільнив собі місце, щоб поганяти нормально. Ще й грошей на тій схемі відмив непогані".

Зараз ви читаєте новину «"Люди — бидло, мер на авто ганяє" - львівські пенсіонери виступили проти транспортної системи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути