вівторок, 11 червня 2013 02:49

Красуні з 12 міст України поборються за корону "Міс Донбас OPEN 2013"
29

Фото: Фото: Тетяна Заровна

10 червня в Донецьку представили учасниць 19-го конкурсу "Міс Донбас OPEN 2013". Він відкритий для представниць усіх регіонів і відноситься до числа найбільш престижних в Україні.

18 конкурсанток з 12 міст України були відібрані в ході кастингів у Києві та Донецьку. Серед них є переможниці регіональних конкурсів краси та дебютантки. У числі красунь - найпривабливіша вболівальниця ФК "Металіст" і фіналістка "Мiss International-2012", майбутній дипломат і математик, актриса і дівчина хостесс.

Організатори обіцяють, що у змагання буде максимально чесний результат. Щоб зрівняти шанси, дівчат одягнуть у ідентичні вбрання. Крім того - протестують учасниць на рівень дотепності за допомогою публічної співбесіди.

Після третього дефіле на сцені залишиться 8 "най-най". Серед яких виберуть 1 переможницю і 2 віце-міс.

Серед представлених претенденток виявилися кілька дівчат, які мають зріст близько 165 см. І, як вважають злі язики - пару красунь, які використовували для удосконалення зовнішності "легкий тюнінг".

Організатори визнають, що спочатку не обмежували коло учасниць якими-небудь жорсткими критеріями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одарич: "Здоров'я в мене вистачить, щоб дійти до кінця і завершити перемогою"

- Ми однозначно за природну, натуральну красу - ніякого нарощенного волосся..., - розповів Gazeta.ua генеральний продюсер фестивалю "Міс Донбас OPEN" Ігор Внуков. - По нашим учасницями важко сказати - чи користується хтось тут ботоксом або не користується. Ну а якщо б і так? Ми не звертаємо уваги на біографію. Не робимо квот з географії. Прийшла на кастинг тисяча дівчат - вибрали з них 18, на наш погляд - кращих. Хто об'єктивно красивіше - у того й більше шансів перемогти на нашому конкурсі.

Феріде Ібрагімова з Житомира - одна з небагатьох дівчат, які не фарбують волосся і не нарощують нігті. Студентка філфаку Житомирського держуніверситета, Феріде за національністю азербайджанка. Дівчина розповіла, що володіє 4 мовами, крім української, яку вважає рідною, і займається східними танцями.

- Я з мусульманської родини, але батьки і всі родичі вже років 30 живуть в Україні, - поділилася з Gazeta.ua 22-річна Феріде Ібрагімова, - тому мені було трохи важко прийти на кастинг. Буду хвилюватися, адже я вперше на такому конкурсі. Тут для мене головне не перемога. Я навіть на неї не дуже-то і розраховую.

Природною виглядає 21-річна киянка Каріна Ідан, яка навчається на психолога. Батько екзотичної красуні родом з Буркіна Фасо, а мама - українка.

- Пішла з подружкою на кастинг, і так сталося, що вибрали мене. Соромлюся виходити на сцену в купальнику, але сподіваюся перебороти свій страх. Це буде цікавий досвід. Поки мені все подобається - всі дівчата між собою дружні. Хоча всі дуже красиві і конкуренція сильна, - розповіла Каріна.

- У порівнянні з тими конкурсами, де я брала участь - тут відмінна організація. До дівчат краще ставляться - більше поваги і уваги, - розповіла 20-річна студентка інституту фізкультури Марія Колесник з Луганська. Вона - майстер спорту України з художньої гімнастики, "Міс Спорт Луганська 2012" і фіналістка "Міс Луганщина 2013".

- Хочеться ще одну корону, - зізналася 22-річна Ольга Стороженко з Вінниці, студентка педуніверситету, "Міс Студентство Вінниці 2012", "Перша леді Вінниці", переможниця кримського конкурсу краси "Перлина Чорного моря 2012". - На "Міс Донбас" я хотіла потрапити вже дуже давно - це вищий рівень! І якщо навіть не вдасться перемогти - мій носик опуститься ненадовго. Участь тут - це нові емоції та знайомства.

- Це мій перший досвід участі у конкурсі краси, хоча 8-й рік працюю за кордоном, півроку пропрацювала у Парижі, - розповіла Gazeta.ua 22-річна професійна модель Анастасія Дерев'янко, яка представляє на конкурсі своє рідне місто Полтаву. - Від конкурсу моделей цей конкурс помітно відрізняється. Думаю, тут будуть оцінювати харизму. Поки я дуже задоволена - вчора тільки приїхала в Донецьк, а вже маса вражень.

Володарку титулу "Міс Донбас OPEN 2013" виберуть 14 червня. Головний приз - ключі від автомобіля - вручить представник генерального спонсора - компанія "Параллель". Але марку машини, як і інші призи, організатори тримають у секреті.

Зараз ви читаєте новину «Красуні з 12 міст України поборються за корону "Міс Донбас OPEN 2013"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути