вівторок, 11 червня 2013 01:11

Одарич: "Здоров'я в мене вистачить, щоб дійти до кінця і завершити перемогою"

Одарич: "Здоров'я в мене вистачить, щоб дійти до кінця і завершити перемогою"
Фото: Любов Карнарук

Екс-мера Черкас 46-річного Сергія Одарича виписали зі столичного медичного центру "Універсальна клініка "Оберіг". 28 травня у заклад його госпіталізували із діагнозом гіпертонічний криз.

"Я вже виздоровів. Так що ніхто не дочекається, що здамся боротися за поновлення на посаді. Здоров'я в мене вистачить, щоб дійти до кінця і завершити перемогою. Зараз ми подали апеляцію на рішення міської ради щодо відставки міського голови. Чекаємо його скасування. У нас уже, боюся помилитися, яка кількість різноманітних судових процесів, приблизно десятка півтора. Працюємо над юридичним захистом незаконно звільнених працівників радника міського голови Віктора Чубенка. А наступного тижня така ж справа щодо керуючого справами міськвиконкому Миколи Кудрявцева. Тому значна увага зараз приділяється саме цим питанням", - розповів Сергій Одарич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це підтверджує політичну вмотивованість справи" - Одарич про свій домашній арешт

Він запевнив, що продовжується кримінальне переслідування.

"На завтра призначений суд, де прокуратура вимагає застосувати до мене запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Я переконаний, що це є політичною справою. Адже, наприклад, людину, яка намагалася скоїти вбивство, випускають під заставу. А за те, що міський голова підписав розпорядження про звільнення працівника в 2007 році, треба закрити під арешт, бо несе суспільну небезпеку. Це є бажанням губернатора Сергія Тулуба прибрати не зручного йому мера", - зазначив Одарич.

Зараз ви читаєте новину «Одарич: "Здоров'я в мене вистачить, щоб дійти до кінця і завершити перемогою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути