середа, 21 серпня 2013 13:03

"Чи варто вбивати суржик?" - найцікавіше у новому номері журналу "Країна"

 
У новому номері журналу "Країна" ви можете прочитати інтерв'ю журналіста Миколи САВЕЛЬЄВА "Куратор у райвідділі ставить завдання: з тебе щомісяця 300 доларів". "Затримання хабарників на високому рівні - це війна кланів серед правоохоронців. Одні підставляють інших", - розповідає він.

Також у номері ви побачите такі матеріали:

"Мої жертви - погані хлопці й дівчата. Для чого вбивати хороших людей?", каже "Країні" режисер Любомир ЛЕВИЦЬКИЙ. Восени у прокат вийде його трилер "Тіні незабутих предків". Про роботу над фільмом режисер розповідає цитатами класика жанру – Альфреда Хічкока.

"Щоб перевірити, чи вам довіряє собака, треба долонями закрити йому очі. Якщо виривається - довіри немає", - каже менеджер, мандрівник Ігор ЗАМЛЄЛОВ. Разом із дворнягою Ладою подорожує різними країнами вже п'ять років. Лада вже двічі була на Говерлі, відвідала Болгарію, Румунію, Словаччину, Австрію, Італію, Німеччину.

"Великороссийский язык есть дитя, и то не старшее, нашего языка". У рубриці "Історія" читайте про відомого українського письменника Григорія Квітки-Основяненка.

Далі "Країна" пише:

"Є люди, яких умовно можна назвати флорою, а інших - фауною. Флора, як рослини, вкорінені. Не мають наміру кудись емігрувати. Я, мабуть, саме флора. А фауна - вони сновигають, шукають кращого місця. Така людська природа. Вона не специфічно українська, скрізь є такі"

Євген ГОЛОВАХА, соціолог

"Один раз бив сина. Не пам'ятаю за що, але вдарив, що кров із носа пішла. Шкодую досі. І жінок не варто бити, хоч деякі й заслуговують"

Микола ТЕЛІЖЕНКО, художник

"Реконструкція не є втечею від реальності. Це - спроба взяти від війни те, що хочеться"

Олександр ЗАРЕМБА, історик, реконструктор

"Під час навчання на другому курсі консерваторії мені дали Сталінську стипендію. Тато тоді заробляв 90 карбованців, а мені платили 500 - стипендії"

Аріадна ЛИСЕНКО, піаністка

"Чомусь більшість туристів концентруються біля піраміди Хеопса. Щоб зробити там нормальне фото без чужих у кадрі, іноді треба прочекати 40 хвилин. Біля піраміди Хефрена людей менше, хоч вона в такому самому стані"

Махмед аль-МАБРАК, музейний упорядник

Про це та інше ми пропонуємо вам дізнатись, читаючи журнал "Країна" № 185 від 22 серпня.

Друковану версію ви можете придбати у точках продажу преси або передплатити (передплатний індекс — 37278).

Ваші враження про журнал і статті надсилайте на адресу [email protected] або пишіть на сторінках Журналу у соціальних мережах http://vkontakte.ru/club.kraina та http://www.facebook.com/kraina.journal

Зараз ви читаєте новину «"Чи варто вбивати суржик?" - найцікавіше у новому номері журналу "Країна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути