четвер, 29 квітня 2010 08:18

Божевільний китайський вчитель порізав 28 дошкільнят

Божевільний китайський вчитель порізав 28 дошкільнят

У китайському місті Тайсін (східна провінція Цзянсу) 47-річний чоловік, особистість якого поки не встановлена, увірвався в дитячий сад з ножем. Злочинець поранив 28 дітей і трьох дорослих, у тому числі двох вихователів і одного охоронця.

П'ятеро дітей госпіталізовані у вкрай важкому стані. Більшості з постраждалих дітей чотири роки - практично всі вони були учнями одного класу. Серед поранених двоє дорослих вихователів і один охоронець.

Це другий подібний випадок в Китаї за останні дві доби. Напередодні психічно неврівноважений викладач початкової школи в східній провінції Гуандун накинувся з ножем на своїх учнів і поранив 16 школярів та одного вчителя. Постраждалі діти навчалися у четвертому-п'ятому класах. За даними на ранок четверга, в лікарнях у критичному стані залишаються ще п'ять осіб, що постраждали від дій неврівноваженого вчителя.

Між тим у середу 28 квітня в Китаї відбулася страта колишнього лікаря, який скоїв масове вбивство в одній зі шкіл. Він зарізав вісім дітей, ще п'ятеро отримали поранення. За вироком Верховного народного суду КНР, 41-річний чоловік був розстріляний.

Мотиви злочинця так і залишилися до кінця не ясними. За версією поліції, до масової розправи його підштовхнула сварка з коханою. Раніше повідомлялося, що чоловік працював дільничним лікарем до тих пір, поки не був звільнений з-за психічного захворювання, проте пізніше ця інформація була спростована.

NEWSru, Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Божевільний китайський вчитель порізав 28 дошкільнят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути