пʼятниця, 11 грудня 2009 14:52

Маленька китаянка прожила 11 років з голкою в голові

Маленька китаянка прожила 11 років з голкою в голові
Китайські пари більше хочуть мати хлопчиків, тож не дивно, що коли маленька Пінгпінг народилася, її родичі спробували її вбити, встромивши голку їй в голову. Смерть дівчинки дозволила б батькам зробити ще одну спробу, адже завдяки політиці сімейного планування в Китаї одній парі дозволено мати лише одну дитину. Повідомляє Times Online.

Але дівчинка не померла, зараз їй 11 років. Цього тижня їй була зроблена операція по видаленню голки, яка, на думку лікарів, спричинила її розумову відсталість.

Мати Пінгпінг заявила, що має намір порушити справу проти членів своєї сім"ї, які можуть бути причетними до спроби вбивства її доньки.

За словами жінки, після заміжжя її свекруха сильно тиснула на неї, щоб та народити сина - у її чоловіка вже була донька від першого шлюбу. Жінка перервала свою першу вагітність, як тільки дізналася, що чекає дівчинку.

Завагітнівши вдруге, жінка все ж народила доньку. Вона згадала, що ледь з"явившись на світ, її донька сильно плакала. А тоді дні чотири кричала без упину і в неї була висока температура без видимих на те причин.

Жінка робила все можливе, щоб навчити доньку ходити і говорити прості слова, такі як "мама" і "тато", але за розумовими здібностями дівчинка залишилась на рівні 3-річної дитини.

Маленьку китаянку відправили на обстеження лиш тоді, коли батьки захотіли влаштувати малу в садочок і знадобилась медична довідка. Обстеження показало, що у дівчинки в мозку голка, яка пронизує усі основні судини.

Голка настільки міцно засіла в мозку дівчинки і була настільки іржава, що, за оцінками лікарів, провела в голові не менше 10 років. Після операції Пінгпінг почувається добре, але лікарі сумніваються, що це вплине не її розумові здібності.

Цей випадок не поодинокий. У 2007 році китайські лікарі виявили в тілі 29-річної жінки 26 голок. Вважається, що цим вона має завдячувати своїм рідними дідусеві та бабусі, які це зробили, будучи сильно засмученими, що вона не народилась хлопчиком.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Маленька китаянка прожила 11 років з голкою в голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути