четвер, 30 липня 2015 13:43

Більше половини росіян не готові навіть теоретично відмовитись від вітчизняного ТБ

Більше половини росіян не готові навіть теоретично відмовитись від вітчизняного ТБ
Фото: 24tv.ua

Тільки 5% росіян кажуть, що не дивляться телевізор.

У той же час 52% навіть теоретично не розглядають відмову від вітчизняного телебачення на користь "інших джерел інформації та розваг", свідчать рзультатах опитування фонду "Общественное мнение" (ФОМ).

64% опитаних сказали, що проводять перед телевізором якраз "стільки часу, скільки хочеться", а 14% навіть "менше часу, ніж хочеться". Опитування показує, що 52% респондентів повністю виключають "можливість відмовитися від телебачення на користь інших джерел інформації та розваг" (28% це допускають). Причому відданість телебаченню демонструють в першу чергу жінки.

У вітчизняному телебаченні респондентам подобається "великий вибір каналів, передач" (15%), подобається все (8%), новини і нарівні з ними фільми і серіали (7%). Серед недоліків опитані називають велику кількість реклами (30% вибрали такий варіант відповіді), "багато ток-шоу, розважальних програм" (11%), кримінал, жорстокість, розпуста (по 6%). А 2% громадян, що дивляться телевізор, згадали в негативному ключі і занадто велику кількість інформації про ситуацію в Україні.

Раніше повідомлялося, що 88% росіян, за даними ФОМ, дізнаються новини з телебачення, 63% не сумніваються в надійності джерела. З нового опитування випливає, що нарівні з художньою телепродукцією (14%) найпопулярніші на телебаченні новини (ті ж 14% їх серед "улюблених телепередач"), програма "Пусть говорят" і спорт.

Зараз ви читаєте новину «Більше половини росіян не готові навіть теоретично відмовитись від вітчизняного ТБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути