субота, 17 серпня 2013 15:35

Бас-гітарист "Bloodhound Gang" вибачився перед українцями

Бас-гітарист "Bloodhound Gang" вибачився перед українцями
Евіл Джаред Хасселхофф Фото: ria.ru

Евіл Джаред Хасселхофф, бас-гітарист групи "Bloodhound Gang", попросив вибачення в українського народу і уряду країни за інцидент з наругою над державним прапором України.

Нагадаємо, після скандалу Служба безпеки України заборонила йому в'їзд в країну на 5 років.

"У більшості країн, в яких ми виступаємо, ми вішаємо на сцені прапори. Тобто це всього лише збіг обставин, що він опинився там, коли ми розігрували своє дійство. Я не розумію, чому українці ображаються на мене за кетчуп, який я розбризкував перед прапором. Однак якщо все-таки це їх образило, я вибачаюся перед українськими людьми, країною і урядом", - сказав Хасселхофф в інтерв'ю шоу "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", повідомляється на сайті каналу.

Він зазначив, що на концерті в Києві вийшов на сцену з штучним статевим органом.

"Соліст ніби як "відірвав" мені його, а у мене в ремені був спеціальний пристрій з помпою, за допомогою якого я імітував розбризкування крові. Насправді це був кетчуп, розведений водою. Якщо ви уважно подивитеся відео, то зрозумієте, що воно заховано у мене за спиною. Коли я різко розвертався, можливо, кілька крапель кетчупу потрапило на прапор, який висів на задньому плані. Хоча я взагалі не впевнений, що туди щось долетіло", - зізнався музикант.

Тим часом, ситуацію з прапором Росії, засунутим в штани під час виступу в Одесі, він коментувати не став.

Як повідомлялося, група Bloodhound Gang розпочала тур по СНД з України. Пізніше в Інтернеті з'явилося відео, на якому видно, як в ході концерту в Києві 30 липня артист поливав сечею сцену, при цьому прицілюючись на синьо-жовтий прапор України, який перебував на сцені. А в одеському клубі "Ібіца" 41-річний бас-гітарист групи Bloodhound Gang Евіл Джаред Хасселхофф використовував прапор Росії як туалетний папір. Спаплюжений стяг він кинув у натовп, де його підхопив один з фанатів.

СБУ заборонила в'їзд на 5 років у Україні Хасселхоффу за наругу над національними символами. Крім того, всім музикантам групи на 5 років закрили в'їзд до РФ.

Зараз ви читаєте новину «Бас-гітарист "Bloodhound Gang" вибачився перед українцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

333

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути