четвер, 08 вересня 2016 17:10

Банда Мультика краде врожай соняшника на полях "Агрофірми Корнацьких"

Банда Мультика краде врожай соняшника на полях "Агрофірми Корнацьких"

Банда Мультика захоплює врожай соняшника на полях "Агрофірми Корнацьких" поблизу села Чаусово-2 Миколаївської області. Колишній власник "Агрофірми Корнацьких", народний депутат Аркадій Корнацький написав звернення до президента Петра Порошенка вжити заходів до високопосадовців в органах боротьби з корупцією, які покривають злочини рейдерів.

"Партнери банди Мультика з числа народних депутатів, співробітників МВС, НПУ, миколаївських управлінь СБУ, НПУ й прокуратури на його замовлення чинять проти мене провокації. Начебто наймаю бандитів для захоплення врожаю свого ж підприємства,- пише у зверненні Аркадій Корнацький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корупційний спрут "регіоналів" перейшов до рук окремих представників "нової влади" - нардеп Корнацький

Аркадій Корнацький також написав заяву в Національне антикорупційне бюро України, щоб розпочати слідство про рейдерське захоплення землі агрофірми та її врожаю.

"3 вересня 2016 року під прикриттям "оновлених" органів внутрішніх справ і прокуратури триває бандитський грабіж врожаю соняшника на полях під Чаусово-2. Тепер банді допомагають не лише поліцейські, а й у Генпрокуратурі - керівник департаменту спеціальних розслідувань Сергій Горбатюк і генпрокурор Юрій Луценко. Адже у них давно лежать розслідувані й готові до передачі в суд кримінальні провадження щодо банди Мультика.

Нагадаємо, у 2010-2011 роках можновладці та кримінальні елементи утворили на Миколаївщині злочинне угруповання, яке очолив кримінальний місцевий авторитет Михайло Титов на прізвисько Мультик. Серед основних видів злочинів банди - захоплення сільгосппідприємств і чужих урожаїв. 18 червня 2013 року понад 100 озброєних бандитів напали на "Агрофірму Корнацьких". На її захист піднялися сотні селян. П'ятеро з них отримали вогнепальні поранення.

Зараз ви читаєте новину «Банда Мультика краде врожай соняшника на полях "Агрофірми Корнацьких"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути