середа, 12 жовтня 2016 11:57

Атовцю Артему Рощину потрібні гроші на дорогу операцію

 

Бійцю 59-ї окремої мотопіхотної бригади 26-річному Артемові Рощину зі Світловодська на Кіровоградщині терміново потрібна допомога. У нього виявили гострий геморагічний інсульт у вертебробазилярному басейні із проливом крові у шлуночки мозку, набряк головного мозку. На операцію, лікування та реабілітацію потрібно від 80 до 300 тис. грн.

"Усе почалося 5 жовтня. В Артема двоє дітей. Меншій Ані 10 місяців, Данилові 5 років. Артем вранці зібрався вести сина в садок. Стався напад і він упав на ліжко. Відняло праву руку і ногу. Потягло око і обличчя зліва. Ми викликали "швидку". Лікарі сказали, що це мікроінсульт. Ці дні син був у районній лікарні. А сьогодні вранці нас санавіацією доправили до інституту. Чекаємо на обстеження. Думаю, що це наслідки АТО. Він там був із березня 2015 року по квітень 2016-го. Починав у Волновасі, а з серпня по квітень воював у Золотому Попаснянського району. Стреси, холод і важкі умови далися взнаки. У нього і там боліла голова, але хіба було до цього. Сама операція безкоштовна, а все, що треба для неї, будемо купляти. Нам волонтери сказали, що треба буде щонайменше 80 тисяч гривень, а може і всі 300. Це стане відомо після ретельного обстеження", - розповіла Gazeta.ua мати Світлана Рощина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Наталії Білокриницької рак крові – терміново потрібні гроші на лікування

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку - 5168 7572 2144 6166 (Світлана Олексіївна Рощина), тел.: (096) 764 71 93.

Зараз ви читаєте новину «Атовцю Артему Рощину потрібні гроші на дорогу операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути