вівторок, 27 вересня 2016 15:09

У Наталії Білокриницької рак крові – терміново потрібні гроші на лікування

У Наталії Білокриницької рак крові – терміново потрібні гроші на лікування

Цьогоріч у січні 33-річна Наталія Білокриницька із села Ставиське Чернігівської області захворіла на гострий лейкоз. Родина на тиждень витрачала на лікування до 10 тис. грн. Зараз один курс хіміотерапії коштує 80 тис. грн.

"Лікуємо Наталочку вісім місяців. Донька дуже слабка – їй важко підніматися з ліжка, відчуває нудоту та головний біль від хімії. Насилу балакає. Коси повипадали", - розповіла Gazeta. ua Надія Зоз, мати Наталії.

До хвороби Наталія Білокриницька працювала медсестрою приймального відділення в лікарні "Феофанія". Зараз проходить там черговий курс хіміотерапії.

"Лежить у гематології. Препарати дуже здорожчали. 80 тисяч – для родини непідйомна ціна. Ще зо двадцять тисяч треба на уколи для підняття показників аналізів після хімії. Щоб пересадити кістковий мозок, треба не менше трьох з половиною мільйонів гривень. І то, це – найдешевша ціна за таку операцію, у Білорусі. Про це поки що не йдеться. Гроші доводиться весь час позичати: приносять небайдужі люди, допомагають колеги. Весь зошит списала їхніми фаміліями. Ходжу молюся за них у церкву".

"У Наташі підростає донька Анечка. Їй всього чотири рочки. Живе зараз з нами в селі. Дуже плаче за мамою. Вчора ходили разом рвати буряки. Потомилися. А вона все одно: "Бабусю, давай за мамине здоров'я свічку поставимо і помолимося біля її фотографії". Мені б краще, щоб і донька з нами в селі була. Але лікарі не пускають. Зять Віталій раніше жив з Наталкою на зйомній квартирі в Києві. Після хвороби доньки змінив квартиру на гуртожиток. Але як Наташу додому відпускають, то їй треба умови. То знову зняли квартиру за п'ять тисяч. Аби лише донечці добре було", - додала Надія Василівна.

Діагноз Наталії Білокриницької - гострий лімфобластний лейкоз.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку № 5168 7555 1743 4342 (отримувач Білокриницький Віталій Віталійович)

Телефон чоловіка Віталія — 096 625 23 42

Зараз ви читаєте новину «У Наталії Білокриницької рак крові – терміново потрібні гроші на лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути