вівторок, 07 січня 2014 10:01

Юристи засудять власника курорту, на якому постраждав Міхаель Шумахер

Юристи засудять власника курорту, на якому постраждав Міхаель Шумахер
Фото: f1news.ru

Медики клініки Гренобля стурбовані останніми результатами сканування мозку Міхаеля Шумахера, який вже 8 днів після важкої черепно-мозкової травми знаходиться у комі. Про це пише f1news з посиланням на німецьку газету Bild.

Зараз життя семиразового чемпіона світу як і раніше у небезпеці, хоча його стан стабільний. Ознак помітних поліпшень немає, у п'ятницю, 3 січня, ввечері лікарів дещо стурбували результати чергового сканування мозку Міхаеля, і поки неясно, коли його можуть почати виводити зі стану штучної коми. У лікарні як і раніше знаходиться сім'я Міхаеля - дружина Корінна, брат Ральф і батько.

Інцидентом в Альпах зацікавилися досвідчені юристи, зокрема, Моріс Бодеше, головний юрист Французької лижної федерації. Фахівців зацікавило питання: чи була частина схилу, на якій все сталося, правильним чином маркована, і чи була помітна межа між офіційними гірськолижними трасами і сніговою цілиною? Як пише Bild, юристи можуть знайти підстави для подачі багатомільйонного позову.

Зараз ви читаєте новину «Юристи засудять власника курорту, на якому постраждав Міхаель Шумахер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути