середа, 13 липня 2011 18:42

Януковичу-молодшому порадили напиватися вдома

Януковичу-молодшому порадили напиватися вдома

Відео, на якому син президента, "регіонал" Віктор Янукович у нетверезому стані намагається знайти свій під'їзд, було знято вчора близько восьмої години вечора.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказала автор запису, журналістка громадського партнерства "Новий Громадянин" Ганна Грабарська.

"Я не знаю, звідки вони вийшли. Мені зателефонувала подруга, розказала, що пройшла повз них. Я взяла камеру та побігла. Янукович - молодший ломився у всі підряд двері. Намагався зайти всюди – в салон краси, салон елітних меблів. А його товариші запитували, куди він йде. Той намагався від них відбитися, хоча це йому все ж не вдалося. Його таки довели до потрібного під'їзду", - зазначила вона.

Журналістка сумнівається, що Янукович та його супутники бачили, що їх знімають на камеру.

"Я була в 10-15 метрів від них. Вони були в такому стані, що навряд чи б ідентифікували мене як людину з камерою", - зауважила Грабарська.

"Я розумію, що будь-яка людина може випити і після цього погано почуватися. Засуджувати тут особливо немає чого. Але треба пам'ятати, що це син президента. Навряд чи публічна особа може з'являтися в такому стані на вулиці. Якби це було вдома – будь-ласка. Але на вулицю в такому випадку краще не виходити. Така моя порада політикам", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу-молодшому порадили напиватися вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

119

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути