середа, 13 липня 2011 16:28

Януковичу і його "делегатам" видадуть 165 млн на закордонні візити

Януковичу і його "делегатам" видадуть 165 млн на закордонні візити

Державне управління справами витратить 165 млн грн на кошти для виплати добових на відрядження офіційної делегації та супроводжуючим особам під час візитів президента України за кордон.

За процедурою закупівлі в одного учасника - "Укрексімбанку", необхідно закупити послуги з готівкового обслуговування "Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності Президента України" на суму 65 млн грн.

Про це повідомляється в тексті обгрунтування закупівлі в одного учасника в "Віснику державних закупівель".

Крім того, будуть закуплені послуги по готівковому та безготівковому обслуговуванню візитів президента на суму 100 млн грн в іноземній валюті.

"У разі участі в проведенні державних заходів за межами України членам офіційної делегації та супроводжуючим особам напередодні заходів необхідно виплачувати кошти на відрядження та здійснення розрахунків в іноземній валюті", - зазначено в записці голови Держуправління справами Андрія Кравця.

Зазначені кошти повинні бути надані в період з липня по грудень поточного року.

Раніше повідомлялося, що з бюджету України на ремонт держдач в Криму та облаштування вертолітних майданчиків для Януковича піде більше 150 млн гривень.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу і його "делегатам" видадуть 165 млн на закордонні візити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути