понеділок, 05 вересня 2011 22:06

У Львові сотня "патріотів" обізвала "есбеушників" псами
17

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Сьогодні у Львові відбувся марш на захист членів організації "Патріот Украни". Їх у Василькові затримали працівники Служби безпеки України напередодні Дня незалежності. Під час обшуку виявили вибухівку. Їм інкримінують тероризм.

Стартував марш від пам'ятника Івану Франку. На нього прийшло близько сотні молодих людей. Усі вони одягли маски із зображенням пітбуля. Також розгорнули два плакати із написами "Справедливість" та "Свободу патріотам". Вулицями міста вони вирушили до головного управління СБУ у Львівській області. По дорозі викрикували гасла "Слава нації! Смерть ворогам!", "Хорошковський гей, відпусти людей", "Есбеушники пси, підігніть хвости!".

"Правильно дітки кричите, - сказав пенсіонер Дмитро Вороний. - Ті гади ніц спокою справжнім патріотам не дадуть. Чого вони до людей чіпляються? Краще б дійсно свою роботу робили. У Верховній раді он скільки бандюків сидить. І ніхто їх не чіпає".

Біля будівлі СБУ учасники маршу провели мітинг. На ньому вони вимагали звільнити затриманих.

"Це неодноразова акція, -  розповів голова львівської обласної громадської організації "Патріоти України" Назар Білінський. - Такі акції проходитимуть і в інших містах. Нашим побратимам підкинули вибухівку. Ми розуміємо, що досягати мети не завжди можна фізичним шляхом. Хоча в даному випадку готові воювати як фізично так і розумово".

Зараз ви читаєте новину «У Львові сотня "патріотів" обізвала "есбеушників" псами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

121

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути