середа, 18 січня 2017 10:30

У Криму звільняють місцевих, щоб дати роботу бойовикам

У Криму звільняють місцевих, щоб дати роботу бойовикам

На окупованому півосторові прокремлівська влада звільняє місцевих, а на їх місце бере "громадян" самопроголошених ЛНР і ДНР.

Про це повідомив координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facebook.

"Через дефіцит бюджетних коштів на підприємствах тимчасово окупованого Криму в кінці грудня 2016-го - на початку січня 2017-го скоротили близько 3 000 працівників. Особам, які мають "паспорти громадян ДНР/ ЛНР" при влаштуванні на роботу надали низку привілеїв. Для них скасували обмеження у вигляді 60-денного терміну перебування в Криму без реєстрації, а також оподаткування їх заробітної плати , - написав Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти пропонують кримчанам їхати в Магадан

Під скорочення на окупованому півострові потрапили співробітник Керченського державного морського технологічного університету, Керченського морського торговельного порту, організацій "Крименерго" та "Кримпошта", а також Кримської республіканської клінічної лікарні ім. Семашка.

Після незаконної анексії Кримського півострова Росією його мешканці почали виїжджати на материк. Сьогодні Крим залишили 50 тис. осіб, рятуючись від безробіття, високих цін і політичних переслідувань.

Зараз ви читаєте новину «У Криму звільняють місцевих, щоб дати роботу бойовикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути