субота, 19 листопада 2016 11:21

У Криму знайшли ще одного "українського диверсанта"

У Криму знайшли ще одного "українського диверсанта"
Володимир Присіч. Канал Россия-1

У справі "українських диверсантів", затриманих у серпні в окупованому Криму, є четвертий фігурант. Імовірно, це харків'янин Володимир Присіч, розповіла Кримська правозахисна група.

Наразі доля Присіча невідома. Можливо, він перебуває у СІЗО Сімферополя або в СІЗО "Лефортово" в Москві.

В програмі телеканалу "Россия-1" чоловік, якого представляють як далекобійника з Харкова Володимира Присіча, розповідає, що нібито він був завербований української розвідкою в січні цього року, їздив по Криму і збирав дані про російську військову техніку.

Раніше російські ЗМІ з посиланням на джерела в ФСБ РФ заявляли про дев'ятьох затриманих у Криму "диверсантів". Ім'я трьох з них були відомі. Це Євген Панов, Андрій Затхей і Редван Сулейманов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму знову затримали українця

Нагадаємо, 10 серпня у ФСБ Росії заявили, що запобігли вчиненню терактів в окупованому Криму на "критично важливих об'єктах інфраструктури і життєзабезпечення півострова", які нібито готувало Головне управління розвідки Міноборони України. Також у ФСБ заявили про ліквідацію "української агентурної мережі" і затримання групи "диверсантів". У свою чергу президент України заявив про безглуздість і цинічність звинувачення Росії на адресу України у підготовці терактів у Криму.

Зараз ви читаєте новину «У Криму знайшли ще одного "українського диверсанта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути